Smarte 50

50 m2 i grunnflate. Åpen stue/kjøkkenløsning, bad og 2 soverom (kan bestilles med sovehems). En stor, liten standardmodell. Store vinduer, og stor takhøyde i kjøkken/stue gir følelse av stor hytte på få m². Smart løsning med sittebenk i kjøkken skaper en fleksibel plass der en lett kan invitere mange til middag. Ved å velge denne modellen får du en liten hytte som kan fungere for en stor familie. Raust inngangsparti med plass til garderobe.

Besøk vår visningshytte i Nissedal.

Les mer om Smarte 50

Smarte 68

61.5m2 i grunnflate. Åpen stue/kjøkkenløsning, bad/vaskerom og 2 soverom + sovehems. En meget flott hytte med natursteindetaljer og store vinduer. To soverom og en hems gir rikelig med plass. Hytta har også egen bod/vaskerom. I stua er det veldig god takhøyde, noe som gjør at hytta fremstår som veldig lys og romslig. Denne hytta har også det lille ekstra designmessig.

Les mer om Smarte 68
Smarte 50

Smarte 73

50 m2 i grunnflate. Hytta har åpen stue/kjøkkenløsning, bad og 2 soverom i første etasje, loftstue og ett soverom i andre etasje.

Denne modellen er lik grunnmodellen vår, men er høyere og har brattere tak. Med mange og store vinduer blir nærheten til naturen helt spesiell. Mulighet for eget vaskerom eller bod med god lagringsplass. En arealeffektiv og smart familiehytte!

 

Les mer om Smarte 73
Smarte 50

Smarte 88

58.6m2 i grunnflate. Stue/kjøkkenløsning, bad og 3/4 soverom. Denne hytten gir valuta for pengene! Den er litt større enn Smarte 50m² i grunnflate, noe som gjør soverommene litt større. Fast trapp opp til loftstue med et innvendig vindu gir en lys og oversiktlig romfølelse. Eget soverom med god plass i 2. etg. Denne hytten har plass til mange, og klarer fremdeles å være en liten hytte.

Overbygd inngangsparti med utvendig bod, samt overbygd front skjermer for vær og vind uten å ødelegge for utsikten.

Les mer om Smarte 88

Smarte 124

84 m2 i grunnflate. Åpen stue/kjøkkenløsning, bad og 4/5 soverom, samt loftstue og soverom i andre etasje. Hytta har også  vaskerom/bod.

Denne modellen har ark i front og vi har fokusert på lys, utsikt og gode fellesområder. Med mange og store vinduer kommer naturen helt inn i hytta. Flere fine sitteplasser i hele hytta og benken i kjøkkenet er perfekt for morgenkaffen med flott utsikt. Her kan barn og voksne være i samme rom, men utnytte forskjellige områder. En peisovn midt i hytta skaper lunhet og er synlig fra alle sitteplasser. En raus gang med plass til garderobe og trapp til 2.etg. Eget vaskerom/bod med god plass til lagring. En veldig smart familiehytte!

Les mer om Smarte 124
Smarte 50

Smarte 136

73 m2 i grunnflate, BRA 112 m2. Vår nyeste store hyttemodell, er en ekstra arealeffektiv hytte. Stor åpen stue/kjøkkenløsning, bad og vaskerom/badstue, to soverom i hovedetasjen og tre i andre etasje. I stua er det store vindusflater og åpent til andre etasje, dette er med på å gi hytta en lys og romslig følelse.

Les mer om Smarte 136