Kjøp tomt/hytte på Nisser hyttegrend

Nisser hyttegrend ligger i Nissedal kommune, i hjertet av Telemark/østlandsområdet. Her får du flott naturtomt med fantastisk utsikt, uansett om du vil bygge nederst i feltet eller øverst. Vi har bygget/levert over 65 hytter til Nisser Hyttegrend, de siste 10 år.

Tomtene ligger nær vannet og alle har fantastisk utsikt over Nisser, Telemarks nest største innsjø. Hyttetomter langs Nisser er veldig populært, og sjelden kan man komme så nær vannet med denne utsikten!

Tomtene er på ca. 0,5-2 mål. På noen av tomtene er det regulert for 2 bruksenheter pr.tomt.

Bading, båt og lek:

Det er tilgjengelig bryggeanlegg med plass til 35 båter, en stor lekeplass og felles grillområde samt grillhytte helt øverst på feltet. Nissedal er en helårsdestinasjon, slik at hyttene enkelt kan leies ut både på det norske og den danske/tyske/nederlandske markedet hele året for de som ønsker leieintekter på hytten sin.

Nisser hyttegrend og camping ligger ca. 800 meter fra hyttefeltet og har sommeråpen kiosk, trampoliner på land og i vannet, fotballbane, Tarzan-slynge og mange andre aktiviteter. Her kan også alle leie festlokale til bryllup, bursdager og lignende.

Her er det også mulighet for overnatting i utleiehytter eller i eget telt eller campingvogn.

Tomtepriser fra kr. 520 000,- ferdig opparbeidet og ferdigstilt!

Pakkepris med hytte og tomt fra kr. 2 750 000,-.

Kjøp hytte på selveiertomt ved inngangsporten til Silkedalen på Rauland!

Vi har igjen 2 tomter som er mulig å kjøpe for bygging av din drømmehytte.

Gaupeveien 3 – Ferdig bygget nøkkelferdig hytte med meget gjennomførte materialvalg. Tomten ligger ved inngangen til idylliske Silkedalen, 1000 moh. Hytten har nydelig utsikt over fjellrekkene, slalåmbakken og Tansvann.

Eiendommene har sør/vestvendt beliggenhet og sol fra morgen til kveld. Eiendommenes beliggenhet gjør at man har et perfekt utgangspunkt om man vil gå på langrennsski, stå på slalåmski eller gå turer og toppturer.

Langrennsløypenettet på Rauland er kjent for å være et av Norges største og mest varierte løypenett. Løypene ligger i variert terreng, ca. 60 kilometer skøytetrasé med ett klassisk spor, resten er preparert med to doble klassiske spor. Her er ca. 70 kilometer høyfjellsløyper og 80 kilometer skogsløyper. Den preparerte løypa starter rett utenfor døren til disse hyttene.

Fra hytta kan du stå på ski direkte ned til Rauland skisenter, eller ned i Holtardalen. Rauland Skisenter sammen med Holtardalen har totalt 15 heiser og 29 nedfarter. Rauland Skisenter har lengst åpent i sesongen, og med denne beliggeneten står man fritt til velge mellom alle bakkene med direkte tilknytning fra eiendommen.

Rauland sentrum ligger kun 10 minutter unna og her finner man matbutikker, sportsbutikk, restaurant, kafe, bensinstasjon, bank, svømmehall/idrettsanlegg, ridesenter m.m. Rauland høyfjellshotell ligger ca 2 km fra hytta og her har man restaurant, svømmebasseng og Fjellspa.

Se finn-annonsen her.

Pakkepris med hytte og tomt kr. 5.500.000. (inkludert avgifter)

Tomter for salg i Holtandalen:

Leirbekkveien 20: 1 590 000,- + opparbeiding/graving/avgifter.

Gnr 150 bnr 431: 1 490 000,- + opparbeiding/graving/avgifter.

Nå har vi bare igjen 17 tomter på Nisser hyttegrend, men det er de fineste, så det gjør ingenting 🙂

Velkommen til Ånundsbuoddane Hyttefelt. Hytte, Smarte 73 med fantastisk tomt rett ved Nisser. Hytte og tomt 3 300 000,-

Kjøp tomt

Vedlausfjell Hyttegrend kan tilby flotte opplevelser for hele familien. Det er bl.a. mange små vann i nærområdet, disse blir kultivert av det lokale fiskelaget.

Et jaktterreng på mer enn 130.000 mål fra Statsskog kan også leies med døgnkort eller sesongkort. Gautefall Skisenter ligger kun en kort kjøretur unna. Vedlausfjell har praktfull natur som er perfekt for korte og lange turar, og fra fjelltoppene i nærheten har du panoramautsikt i alle retninger.

Pakkepris med hytte og tomt fra kr. 2.690.000.