Smarte Hytter AS ble etablert i 2009. Vi leverer 20-25 hytter i året og har siden oppstarten levert hytter for kr. 300 000 000,- til over 220 hytter fornøyde hyttekunder. Vår egenkapital er på 38%.

Pris, kvalitet, kort leveringstid og god service er noen av våre viktigste fortrinn.

Vi er en bedrift som følger dere tett fra planlegging til overtakelse av hytta. Se vår hytteprosess her.

Hyttene produseres i Vest-Telemark og bygges i hovedsakelig norske materialer -vi satser på lokale leverandører, miljøvennlige og kortreiste løsninger. Ønsker dere en annen stil på hytta, eller har funnet en favorittmodell selv, kontakt oss for et godt tilbud.

Smarte Hytter leverer hovedsaklig hytter i Telemark. Men Smarte Hytter har også et samarbeid med eiendomsutvikleren Malmlaft Eiendom som har en stor tomtebank og sammen leverer vi også nøkkelferdige hytter til konkurransedyktige priser i Rena (Birkenåsen) og Sjusjøen.

Smarte hytter – det smarte valget!

Skreddersydde hytter

din-egen-design-icon

Alle våre modeller kan justeres etter dine egne ønsker. Vi tegner også gjerne andre modeller, både større og mindre. Smarte Hytter kan nå levere alle sine hyttemodeller i laftutførelse med Isolaft® byggesystem. Ønsker du torvtak, villmarkspanel eller lignende, for å få en annen stil på hytta di, så ordner vi det også.

Kontakt oss

En god opplevelse for deg

I Smarte hytter er vårt mål at du, som hytteeier, skal bli godt ivaretatt med bra oppfølging fra første kontakt. Vi lager en oversiktlig og realistisk tidsplan sammen. Du kan være trygg på at du kjøper et kvalitetsprodukt hos oss. Vi ønsker at hytta skal gi deg og dine mange fantastiske minner som skal vare i mange år.

Veibeskrivelse

Vi har kontor i Treungen sentrum og på Fjone, 16 km nord for Treungen, i Nissedal kommune. Nissedal ligger i Telemark fylke i hjertet av Sør-Norge og grenser mot kommunene Kviteseid, Fyresdal, Åmli og Drangedal. Vi har bygget mange hytter på Nisser hyttegrend som ligger 16 km nord for Treungen. Her finner du de fleste av hyttemodellene våre, vi har visnigsavtale med flere av hytteeierne. Følg fylkesvei F 354 langs vestbredden av innsjøen Nisser.